Ecstasy Of St. Theresa nachystali na říjen několik koncertů

11.10.2010 11:26 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Ecstasy Of St. Theresa
© myspace.com
Populární tuzemská formace Ecstasy Of St. Theresa vyrazila v neděli 10. října na koncertní turné. První show proběhla na Nové scéně Národního divadla, jejíž kapacitu muzikanti vyprodali během jediného dne. Následující koncerty proběhnou 19. října v brněnské Flédě a o den později v Praze v klubu Roxy.

Nadcházející pražskou štaci zahájí projekt Republic Of Two, který se hlásí o slovo s debutovou nahrávkou "Raising The Flag". V rámci koncertu The Ecstasy Of Saint Theresa se na scéně objeví i Václav Havelka, frontman kapely Please The Trees, vystupující pod pseudonymem Selfbrush. Dodejme, že k turné, které čítá ještě pět zastávek, vznikla i video upoutávka. Společně s novým klipem k songu "I Am Exploding" ji najdete pod článkem.

Pro nespavce bude po skončení koncertu připraveno pokračování. Klub Roxy nabídne afterpatry, kde se představí DJ Call Me Radeq. Podobná akce bude probíhat i v prostorách klubu NoD. Vstupenky na hlavní koncert stojí 280 Kč a jsou k dostání v síti Ticketpro. Na obě afterparty je vstup zcela zdarma.

Další termíny koncertů Ecstasy Of St. Theresa:

19.10. - Fléda, Brno
20.10. - Roxy, Praha
22.10. - Bazilika, České Budějovice
03.11. - Pod Lampou, Plzeň
05.11. - Klub Loft, Bratislava

Ecstasy Of St. Theresa - I Am Exploding

Video upoutávka 1


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY