Prvotina Republic Of Two vyjde v polovině října

10.10.2010 12:04 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Republic Of Two - Raising The Flag
© facebook interpreta
Na českou hudební scénu útočí nová formace. Její název je Republic Of Two. Nejčerstvější projekt Jiřího Buriana (frontmana Southpaw) a Mikoláše Růžičky na sebe upozorní 20. října debutem "Raising The Flag". Naživo se představí na společném turné s Ecstasy Of Saint Theresa a první společná show proběhne již 19. října v brněnském klubu Fléda. Jako hosta si vybrali Jana P. Muchowa.

Sám zpěvák Jiří Burian album charakterizuje jako "indie-folk bez elektroniky, jen čistá věc". Oba autoři a producenti, kteří pracovali na posledních dvou deskách Jana Buriana, reagují dvanácti novými skladbami na dnešní přehlušený svět plný agrese, hudebních trendů a retro kolotočů. Album vznikalo ve studiu kapely a v prostorách studia Biotech Ecsona Waldese.

Formaci doplňuje baskytarista Štěpán Růžička a cellistka Terezie Kovalová. Naživo s nimi ještě vystoupí výtvarník Aleš Růžička, jenž hudbu Republic Of Two přenáší v barvách na plátno.

Album "Raising The Flag" přinese tyto skladby: All I Can Hear Is Gunshots, The Fish And The Boy, Home, The Pillow, Legendary, Move, Prisoners, There Goes My Broken Ego, Misunderstanding, Sweet Alert, Golden Mine, The Wind.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY