Florence And The Machine vydají znovu svůj debut

27.09.2010 08:07 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Florence and the Machine
© last.fm
Brtiská zpěvačka Florence Welch vystupující s dalšími spolupracovníky pod jménem Florence And The Machine vydá reedici svého debutového alba "Lungs". Loňský počin se rozroste o druhý disk, který ponese remixy, živá vystoupení a nejnovější song "Heavy In Your Arms". Ten se objevil i na posledním soundtracku k upíří sáze "Twilight: Eclipse".

"'Heavy In Your Arms' je, myslím, o váze lásky a jak se tato váha může občas stát velkým břemenem pro dva lidi. Cítila jsem, že toto byl silný motiv v celé sérii Twilight," popsala Florence nový singl. Tato píseň bude právě novou reedici propagovat. Celému projektu zpěvačky se momentálně velice daří. Na MTV VMA letos vyhrála jednu sošku a "Lungs" se díky zvýšenému zájmu dostalo až na čtrnáctou pozici albového žebříčku.

Celá druhé médium bude obsahovat dvanáct skladeb a spolu s původní deskou vyjde pod názvem "Between Two Lungs". Stejně jako singl si novinku můžete pořídit od 15. listopadu.

Na bonusovém disku naleznete tyto songy: Heavy In Your Arms, You’ve Got The Dirtee Love, Hurricane Drunk (The Horrors Remix), Strangeness & Charm (Live from Hammersmith Apollo), Swimming (Live From Hammersmith Apollo), Dog Days Are Over (Yeasayer Remix), Drumming Song, Girl With One Eye, Hurricane Drunk, Dog Days Are Over, My Boy Builds Coffins, Hospital Beds.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY