Depeche Mode zveřejnili podrobnosti nového živáku

23.09.2010 16:32 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Depeche Mode - Tour Of The Universe: Barcelona 20/21.11.09
© facebook interpreta
Jak jsme již informovali, Depeche Mode letos na podzim vydají koncertní DVD. Dnešním dnem jsou konečně známy všechny podrobnosti a formáty.

Kapela v rámci "Tour Of The Universe" odehrála přesně 102 koncertů ve čtyřiceti zemích, přičemž celkem se na jejich show přišlo podívat více než 2,7 miliónu návštěvníků. Dva koncerty se odehrály v Barceloně, a to 20. a 21. listopadu minulého roku. Zde vznikl základ pro nosič "Tour Of The Universe: Barcelona 20/21.11.09", který vyjde 8. listopadu.

Fandové se mohou těšit hned na tři různé verze. Základní, která bude mít však pojmenování de luxe, bude obsahovat jedno DVD a dvě CD. Logicky půjde o vizuální záznam z koncertu a jeho audio podobu na přiložených dvou plackách. Limitovaná super de luxe verze bude obsahovat totéž, ale navíc ještě jedno DVD plné bonusů v podobě videoklipů k poslednímu albu a především dokumentů týkajících se turné. Potěšující je, že titulky bonusového DVD budou mezi devíti možnými jazyky zahrnovat i češtinu. Třetí formát, ohlášený Blu-ray, pak bude obsahovat totožný materiál jako obě zmiňovaná DVD.

Kdo si potrpí na přesné informace, zde je kompletní obsah obou DVD/Blu-ray: DVD1: In Chains, Wrong, Hole To Feed, Walking In My Shoes, It's No Good, A Question Of Time, Precious, Fly On The Windscreen, Jezebel, Home, Come Back, Policy Of Truth, In Your Room, I Feel You, Enjoy The Silence, Never Let Me Down Again, Dressed In Black, Stripped, Behind The Wheel, Personal Jesus, Waiting For The Night; Bonus tracks: World In My Eyes, Sister Of Night, Miles Away / The Truth Is, One Caress.
DVD2: Inside The Universe - Tour documentary with subtitles: English, German, French, Italian, Spanish, Portuguese, Japanese, Hungarian and Czech; Tour Of The Universe / Screens: In Chains, Walking In My Shoes, Precious, Come Back, Policy Of Truth, Enjoy The Silence, Personal Jesus; Tour Of The Universe / Rehearsals: Wrong, Walking In My Shoes; Bonus tracks: Insight, Hole To Feed, Behind The Wheel, Never Let Me Down Again; Sounds Of The Universe - Videos: Wrong, Peace, Hole To Feed, Fragile Tension.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY