Sufjan Stevens vydá ještě letos i novou desku

28.08.2010 13:13 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Sufjan Stevens - The Age Of Adz
© facebook interpreta
Před týdnem jsme psali o překvapení, které si americký všeumělecký alternativec Sufjan Stevens nachystal pro své fanoušky - vydání bezmála hodinového EP nazvaného "All Delighted People" bez dřívějšího ohlášení. V tuto chvíli již mohou být někteří překvapeni dvakrát. Stevens totiž nachystal i novou studiovku.

Deska titulovaná "The Age Of Adz" vyjde po pětileté odmlce, během které sice Stevens žádnou studiovou nahrávku nevytvořil, vydal však mnoho projektů, kupříkladu raritní EP anebo soundtrack ke konceptuálnímu filmu s názvem "The BQE", který zároveň i sám napsal a režíroval.

Slovo "Adz" v názvu desky má představovat fonetický přepis pojmu "Odds". "Titul je odkazem na apokalyptické umění schizofrenního Royala Robertsona (1930-1997), řezbáře a sebezvaného proroka, v jehož dílech jsou věrohodně zobrazovány jeho sny, mimozemšťané, futuristická auta a náznaky Posledního soudu," uvedl Stevens s tím, že tyto obrazy pojí s osobními i globálnějšími tématy jako láska, sex, smrt, nemoci, strachy a sebevraždy...

Album "The Age Of Adz" vyjde 12. října a jedenáctistopý tracklist vypadá takto: Futile Devices, Too Much, Age Of Adz, I Walked, Now That I’m Older, Get Real Get Right, Bad Communication, Vesuvius, All For Myself, I Want To Be Well, Impossible Soul.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY