Letošní Transmission zná svůj line-up

26.08.2010 11:32 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Transmission - Future Cities flyer
© facebook interpreta
Jak jsme již informovali, v sobotu 6. listopadu vypukne v pražské O2 Areně v pořadí sedmý díl halové párty Transmission. Konečně je známo, jaké hvězdy se letos představí za mixážními pulty.

Po obrovském úspěchu na loňském vydání se na Transmission jako první vrací holandský producent a DJ Sander van Doorn. Dalším vystupujícím nebude nikdo jiný než rezident Transmission Markus Schulz z USA. Ten po obrovském úspěchu hymny pátého vydání "The New World" složil i pro letošní edici oficiální hymnu s názvem "Future City". K té bude opět na akci samotné natočen i oficiální videoklip. Dále vystoupí Brit Andy Moor, který má na svém kontě mimo jiné i nominaci na cenu Grammy.

Dalším respektovaným DJem a producentem bude Brit Simon Patterson, který patří k velkým objevům posledních let. Výše zmíněné pak podpoří Boom Jinx z Norska, který se proslavil především hudbou k slavnému seriálu "CSI: Miami". Těšit se můžete také na holandské tranceové duo W&W a až z daleké Austrálie přiletí neméně známý DJ a producent Jaytech. Své speciální vystoupení připravuje i VJské trio Vision Impossible, které pro Transmission vždy vytváří originální projekce k danému tématu.

Vstupenky na sedmou edici Transmission jsou v prodeji v síti Sazka Ticket do konce srpna za cenu 1 090 Kč. Ta se bude každý měsíc zvyšovat až na konečných 1 390 Kč. Vstupenky kategorie Golden do klubového patra přijdou i letos na 4 600 Kč a můžete je sehnat přímo na pokladnách O2 Areny.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY