Chcete jít zdarma na Mácháč?

17.08.2010 22:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Mácháč 2010 flyer
© facebook interpreta
Již tento pátek 20. srpna se uskuteční u Máchova jezera v Doksech na pláži Klůček další ročník festivalu Mácháč. V naší bleskové soutěži nabízíme nejen speciální neprodejné kompilace k této akci, ale samozřejmě i volné vstupy.

Letošní jubilejní desátý ročník má čtyři zahraniční hvězdy. Asi tou největší je Axwell, tedy třetina věhlasné Swedish House Mafia, a dále pak Sidney Samson, který si letos diskotéky podmanil hitem "Riverside". Třetím headlinerem je v Česku velmi populární Holanďan Marco V, který přijede představit své loňské album "Propaganda 2", a poslední část čtyřlístku tvoří americký producent a DJ Max Vangeli. Kromě těchto umělců se návštěvníci mohou těšit ještě na více než dvacet českých DJů a producentů.

Kdo chce na Mácháč vyrazit zadarmo nebo by ho potěšila speciální kompilace k tomuto fesťáku, může se zapojit do naší bleskové soutěže. Stačí nám napsat jména dvou dalších členů seskupení Swedish House Mafia a mít jen trochu štěstí při losování. Soutěž ukončíme již ve čtvrtek 19. srpna v pravé poledne a výherce budeme okamžitě telefonicky kontaktovat. Hodně štěstí!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY