Selena Gomez & The Scene brzy vydají své druhé album

18.08.2010 13:28 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Selena Gomez & The Scene - A Year Without Rain (Deluxe Edition)
© facebook interpreta
"A Year Without Rain", neboli Rok bez deště, tak zní název nového alba mladičké americké zpěvačky Seleny Gomez vystupující spolu se skupinou The Scene. Novinka vyjde v USA necelý rok od debutu "Kiss & Tell", který vyšel v Evropě teprve před pár měsíci. Selena do světa již vypustila první singl "Round & Round", který se postupně prokousává směrem nahoru v americké hitparádě.

Druhá deska herečky z kanálu Disney se bude snažit navázat na úspěchy tanečního songu "Naturally" z předchozího alba. "Jsem na tuhle nahrávku opravdu pyšná, je hodně jiná a do jisté míry ukazuje posun v naší muzice. Jsem opravdu nadšená, nemůžu se dočkat, až deska vyjde. Pokud nic jiného, tak myslím, že minimálně texty písniček jsou tentokrát mnohem působivější, svým způsobem," navnadila zpěvačka své fanoušky.

Na druhé desce se samozřejmě objeví i hosté. Jedním z nich bude Katy Perry, která propůjčila svůj hlas řízné skladbě s názvem "Rock God". V současnosti je nachystán už i nový singl, který bude desku propagovat. Písnička sdílející svůj název s celou novou kompilací "A Year Without Rain" už má i své video. Natáčelo se v poušti a jeho premiéra by měla proběhnout již brzy.

Nová deska vychází v USA dne 21. září a najdete na ní tyto songy: Round & Round, A Year Without Rain, Rock God, Off The Chain, Summer's Not Hot, Intuition, Spotlight, Ghost Of You, Sick Of You, Live Like There's No Tomorrow. Bonusová edice přidá ještě tyto kousky: Round & Round (Dave Aude Radio Remix), A Year Without Rain (EK's Future Classic Remix - Radio Edit), A Year Without Rain (Spanish-language version).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY