Chicane vypustí svého obra po víkendu

04.08.2010 12:59 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Chicane - Giants
© facebook interpreta
Jednočlenný projekt Chicane, za kterým se schovává téměř čtyřicetiletý britský hudebník a producent Nicholas Bracegirdle, vydá již za pár dní nové album. V obchodech ho najdeme pod názvem "Giants".

Placka, která je tento týden dostupná prozatím pouze jako placený download, přinese celkem dvanáct písní, mezi kterými nechybějí ani nedávné hity "Poppiholla (5am)", "Hiding All The Stars" a "Come Back". Prvním oficiálním singlem této desky je však skladba "Middledistancerunner". V ní je ke slyšení Adam Young, tedy mozek projektu Owl City. Skladbu si fanoušci mohou koupit od 1. srpna jakožto placený download, fyzické vydání singlu prozatím ohlášeno nebylo.

Deska "Giants" vyjde na fyzickém nosiči 8. srpna a její tracklist bude vypadat takto: Barefoot, Middledistancerunner (feat. Adam Young), Come Back, What Am I Doing Here (Part I), Giants, Poppiholla (5am), So Far Out To Sea, Where Do I Start, From Where I Stand, Hiding All The Stars (feat. Tash Andrews), What Am I Doing Here (Part II) (feat. Lemar), Titles.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY