Festival České hrady.CZ míří na hrad Rožmberk

27.07.2010 14:05 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Katarína Knechtová
© Universal
Putovní festival České hrady.CZ zavítal již na hrady Točník, Kunětická hora a Švihov a v pátek 30. července se chystá do prostředí hradu Rožmberk nad Vltavou. Zdrží se tu do soboty 31. července a návštěvníky láká na koncerty Kataríny Knechtové, Tomáše Kluse nebo Bratrů Ebenových.

V pátek se fanoušci mohou těšit také na tradiční karneval v maskách a ty nejlepší z nich organizátoři během večera odmění. V sobotu 31. července vyrostou v areálu poblíž hradu dvě velká pódia a festival otevře své brány v jedenáct hodin dopoledne. V pravé poledne zde zahraje kapela Kryštof, která si připravila speciální akustické sety, a dále také třeba Wohnout, Support Lesbiens, Aneta Langerová nebo Vypsaná fiXa. Kompletní program najdete zde.

Rožmberk nad Vltavou je čtvrtou zastávkou v rámci osmitýdenního hradního turné. Poprvé se festival dostane i na Moravu, kde proběhnou další chystané koncerty - na Bouzově, Veveří a v Hradci nad Moravicí. Další informace najdete na webech ceskehrady.cz, moravskehrady.cz, hrady.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY