Depeche Mode prozradili režiséra koncertního DVD

20.07.2010 09:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Depeche Mode
© Anton Corbijn
Jak jsme již informovali, vydání nového koncertního DVD Depeche Mode bylo posunuto až na druhou polovinu října. Aby kapela své fandy i tak udržela v napětí, prozradila alespoň jméno režiséra, který bude pod touto plackou podepsán.

Tím vyvoleným je Russell Thomas. Zasvěceným je toto jméno dobře známo, Thomas má na svém kontě desítky obdobných koncertních děl a spolupráci například s U2, Coldplay, Mobym, Kylie Minogue, Avril Lavigne, Placebo nebo Beyoncé. Kromě toho je i vyhledávaným režisérem videoklipů, jeho služeb v minulosti využili mimo jiné Simply Red, Dido, Robbie Williams, Kelly Clarkson nebo Pink. Russell Thomas je znám svou oblibou pro rychlé střihy a dynamické nastavení kamer, což potvrzuje i krátký sestřih jeho dosavadních prací, který zavěsil na svůj oficiální web.

Připomeňme, že koncertní DVD Depeche Mode s názvem "Tour Of The Universe" bude obsahovat záznam dvou koncertů z Barcelony, které tam kapela odehrála 20. a 21. listopadu minulého roku. Poprvé se fanoušci mohou těšit i na vydání formátu Blu-ray.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY