Maroon 5 se rozhovořili o nové desce

02.07.2010 11:12 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Maroon 5
© last.fm
Před nedávnem se na povrch dostaly nové informace o třetí desce Maroon 5. Americká skupina se během natáčení nového klipu k pilotnímu singlu "Misery" rozpovídala o nové desce a odhalila některé novinky, které dosud nebyly známé.

Album "Hands All Over" se natáčelo v malebném Švýcarsku pod vedením uznávaného producenta Mutta Langea a zpěvák Adam Levine si velmi pochvaloval místní přírodu: "Ve Švýcarsku nebylo nic, co by nás mohlo při práci rozptylovat, kromě krajiny, která byla opravdu krásná. Jakmile však člověk všechnu vstřebá, zůstane už jen sám se svými myšlenkami," řekl.

Dále prozradil: "Naší největší slabinou je lenost a nedostatek soustředění, což je převážně moje chyba, protože jsem prostě takový." Adam se také zmínil o skutečnosti, že album vychází až 20. září, tedy více jak tři roky od poslední desky "It Won't Be Soon Before Long". Důvodem prý byla snaha vytvořit to nejlepší možné album, na které jim síly stačily. Skupina se shodla na tom, že posluchači budou maximálně spokojeni. Video k songu "Misery" bude mít premiéru ve čtvrtek 1. července.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY