Titulce Reportu kraluje metalový veterán Ozzy Osbourne

01.07.2010 17:08 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Report 07/10
© facebook interpreta
NA TITULCE OZZY OSBOURNE, UVNITŘ IVAN KRÁL, PRAGO UNION, MEAT LOAF, ROZHOVORY S BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB, IMODIUM A RICHARDEM MÜLLEREM, REPORTÁŽ ZE SONISPHERE A SERIÁLY TA NAŠE METALOMÁNIE A BIGBÍT. PŘÍLOHOU JSOU 2 CD S HVĚZDAMI FESTIVALŮ.

Z obsahu:

OZZY OSBOURNE
Před pár lety by to znělo jako neuvěřitelná zpráva, v dnešní záplavě hudebních hvězd směřujících do České republiky je to vlastně tak trochu "kusovka". Legendární Ozzy Osbourne zahájí 28. srpna na úpatí hory Říp evropskou část svého celosvětového turné. Život této rockové legendy připomene článek Romana Jireše a Jany Kománkové.

BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB
Baskytarista Black Rebel Motorcycle Club Robert Been vypadal před rozhovorem s Martinem Skřivanem, jako by týden nespal. O několik hodin později stanul na pódiu úplně jiný člověk a s kytaristou Peterem Hayesem a bubenicí Leah Shapiro otevřeli brány svého chrámu dokořán.

IVAN KRÁL
Ivan Král si jako jeden z mála českých muzikantů může říkat, že opravdu uspěl v cizině. Hrát s Iggym a Patti je přece jen jiná liga než zahudlat někde v hospodě v rámci dovolené a vydávat to za světové turné.

RICHARD MÜLLER
Tak "starej Růžička" Richard Müller je definitivně zpátky… A nejen to. Vystřelil do světa desku "Už", která snese srovnání s jeho nejlepšími kousky z předchozí dekády. Co vedlo zpěváka k návratu a proč má nová deska "depešácký" zvuk, zjišťoval Ondřej Fencl.

PRAGO UNION
Na rozhovor dorazil Kato o třicet minut později, omlouval se a myšlenkami byl ještě v práci. Mluvil potichu a klidně, převaloval slova v puse jako dobrou whisky a o muzice, s níž díky Chaozzu poznal vrchol i pád, vyprávěl takřka s posvátnou pokorou.

LIVE: Sonisphere, Slash, Cypress Hill, Massive Attack, Monkey Business, Thievery Corporation, Bob Dylan, The Whitest Boy Alive
ROZHOVORY: Richard Müller, Ivan Král, Imodium, Black Rebel Motorcycle Club, Skindred, PSH
TÉMA: Ozzy Osbourne
FRESH ENERGY: The Pooh
URBAN: Prago Union
BUBÁK: Meat Loaf
SMRT: Ronnie James Dio
NA CESTÁCH: Singapur
UCHO: Jana Kirschner
SLOUPKY: Jana Kománková, Roman Lipčík, Honza Křížek, Honza Homola, Ondřej Bezr, Simon Ruffskank, Jan Haubert
6x SOUTĚŽ o nejnovější CD a DVD
Recenze CD, DVD, PC a PS3 her, knih, webů, filmové premiéry, hudební TV tipy, clubbing, drogová poradna, fotoreport, multimédia, bazar
PŘEHLED VŠECH FESTIVALŮ

CD přílohy

FESTIVALY 2010
IVAN KRÁL, GALLOWS, DOG EAT DOG, FAITHLESS, ELVIS JACKSON, DOPE STARS INC., CHE SUDAKA, KÄRTSY HATAKKA, SENSER, THE PRODIGY, JAGA JAZZIST, DREAM EVIL, WALTARI, STEREO MCS, NOFX, ROOTS MANUVA, GREEN FROG FEET, ACCEPT, MORCHEEBA

ČEZ ENERGY FEST
ANETA LANGEROVÁ, ANNA K, NIGHTWORK, MICHAL HRŮZA, SUNFLOWER CARAVAN, CARTONNAGE, EDDIE STOILOW, DAVID KOLLER, TONYA GRAVES, KATARÍNA KNECHTOVÁ

Akce: MOBILNÍ TELEFON NA DVĚ SIM KARTY
Poukaz na konzumaci za 1000 Kč ve vybrané provozovně v síti The Pub pro všechny předplatitele!

NEJČTENĚJŠÍ HUDEBNÍ ČASOPIS + 2 CD ZDARMA.

Více info na ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY