Na Rock For People přibyli ještě Billy Talent

30.06.2010 21:27 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Billy Talent
© Tomáš Břínek / musicserver.cz
Do festivalu Rock For People zbývá už jen pár dní a pořadatelé ohlašují poslední přírůstek do napěchovaného programu. Vedle hlavní hvězdy Muse a kapel jako The Prodigy nebo Morcheeba vystoupí ještě populární kanadští punkrockeři Billy Talent.

Michal Thomes z pořádající agentury Ameba Production k jejich vystoupení řekl: "Billy Talent jsou v našich končinách velmi dobře známí, ale doteď svou hudbu naživo představili vždy pouze pražským fanouškům. I proto jsme se rozhodli přivézt je do Hradce, aby si jejich skvělou a živelnou muziku mohli se vší festivalovou parádou užít i mimopražští fandové. Navíc sama kapela o účast na festivalu hodně stála a my zase o ni."

Festival Rock For People se koná od 3. do 6. července v Hradci Králové a kromě již zmíněných kapel vystoupí ještě například Editors, Skunk Anansie a The Subways. Celofestivalové vstupenky stojí zatím 1 570 Kč a v den konání festivalu budou stát 1 900 Kč. K dispozici jsou i jednodenní lístky za 1 190 Kč a 1 290 Kč, jejichž ceny se v den akce zvednou na 1 400 Kč a 1 500 Kč. V prodeji jsou i VIP vstupy v ceně 3 000 Kč. Předprodej zajišťují sítě Ticketstream, Ticketportal, Eventim a podrobnější informace o předprodejích najdete na webu rockforpeople.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY