Kazety nabízejí zdarma remixové album

29.06.2010 16:08 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kazety - Kazety Social Remix Happening
© facebook interpreta
Stále populárnější české seskupení Kazety připravilo remixové album. To dostalo název "Kazety Social Remix Happening". a podílelo se na něm patnáct předních elektroniků, kteří vytvořili různá zpracování tří skladeb. Album si zdarma můžete stáhnout na blogu kapely.

Vlastní verze songů dali dohromady třeba MIDI LIDI, Magnetik, Tvyks & Burian, Popper-C, nebo šéf dubstepového labelu Owntempo Recordings Side 9000 či slovenský producent a DJ Karaoke Tundra. Někteří dali písním zcela odlišnou podobu, jiní je jen upravili do stylu daného žánru. Jeden z dalších remixérů Slowmotion Dancer k práci na CD dodal: "Baví mě remixy, které jsou mnohem pomalejší než originál. Zajímá mě, jestli to ten track ustojí."

Fanoušci se na albu mohou těšit na tyto remixy: Smutná (1A2V1), Belmondo (Tominomix), Belmondo (Karaoke Tundra), Depilace (MIDI LIDI), Smutná (Popper-C), Smutná (Slowmotion Dancer), Depilace (Magnetik PVK), Smutná (Tvyks & Burian), Smutná (Yak), Depilace (The Fakes), Belmondo (Tominomix remix 2), Smutná (MIDI LIDI), Smutná (Romano Porni), Depilace (Tévé), Depilace (Side 9000).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY