Lady Gaga chystá novou koncertní show

28.06.2010 08:14 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Lady GaGa
© www.ladygaga.com
Pokud vás už nyní Lady Gaga šokovala svou image a způsobem vystupování, těžko rozdýcháte její další nápad. Chystá nové koncertní turné a pro tyto účely se rozhodla spojit síly s německým anatomem Guntherem Von Hagensem. V médiích se tak objevují zprávy o tom, že jako vrchol svých vystoupení chce ukazovat mrtvá lidská těla.

Gunther Von Hagens se proslavil rozsáhlou výstavou zakonzervovaných lidských těl, tkání a orgánů a jeho putovní exhibice "Bodies - The Exhibition" zavítala i do Česka. Otázkou zůstává, jakým konkrétním způsobem a k jakým účelům chce Lady Gaga využít poznatky kontroverzního anatoma ve své show. Jestli se bude jednat o skutečné lidské rekvizity, nebo jen o kulisy zatím nepotvrdila.

Nejvíce se tématu chytly bulvární plátky - například The Sun cituje nejmenovaný zdroj: "Gunterovo dílo a život ji fascinuje. Cítí v něm spřízněnou duši a něco, co jí imponuje." Stejné noviny také uvádějí, že anatom a zpěvačka se mají setkat v New Yorku a doposud si vyměnili jen několik e-mailů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY