Green Day slibují v Praze nezapomenutelnou show

23.06.2010 13:03 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Green Day
© last.fm
Poslední červnové úterý se pomalu, ale jistě blíží a s ním i koncert kalifornských pop-punkerů Green Day v pražských Holešovicích. Podle dostupných informací půjde o velkou událost, z níž by neměl nikdo odcházet zklamán.

Na holešovickém výstavišti má vyrůst totéž obří pódium (šířka 40 a výška 18 metrů), na kterém před několika dny běsnila v Milovicích Metallica. Nebudou přitom chybět dvě velkoplošné obrazovky, LED stěna, řada světelných efektů a samozřejmě pyrotechnika. Jen pokyny pro pyrotechnické efekty prý mají přes čtyřicet stran.

Nejen technické záležitosti však rozhodnou o konečném požitku návštěvníků koncertu, a tak si kapela pro vnitřní pohodu přiveze například svoji posilovnu, meditační pokoj či dokonce vlastní pračky. Zřejmě to funguje, Rolling Stone o jednom z již proběhnuvších koncertů napsal: "Jako kdyby na diváky uvolnili obrovskou vlnu energie nashromážděnou za čtyři roky mimo pódia. Green Day dali do vystoupení celou duši i srdce."

Nezbývá než zopakovat základní informace. Pražský koncert proběhne v úterý 29. června na výstavišti v Holešovicích, jako předkapely vystoupí Billy Talent a čeští The Pooh. Areál bude otevřen již od 16 hodin, před 18. vypukne hudební produkce. Předprodej ještě probíhá v síti Ticketpro, vstupenky budou k mání i na místě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY