Koncerty Miky a The Chemical Brothers jsou zrušeny, vystoupení Niny Hagen přesunuto

15.06.2010 15:30 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Mika
© last.fm
Pokud jste fanoušky britského popového zpěváka Miky a nebo skupiny The Chemical Brothers, máme pro vás velice smutnou zprávu. Jejich plánované letní koncerty (Mika - 26. července, The Chemical Brothers - 18. srpna) byly totiž z technických a produkčních důvodů zrušeny, jak oznámila agentura Charm Music. Pokud jste majiteli vstupenek na tyto akce, bude vám navráceno vstupné v plné výši, a to v místě, kde jste si vstupenku zakoupili.

Změny se dotknou i plánovaného koncertu Niny Hagen. Ta měla zazpívat již koncem měsíce v pražském SaSaZu, ale příznivci této excentrické dámy budou muset vydržet až do 23. září. Vystoupení se navíc přesune i fyzicky - do prostor KC Vltavská.

Pořadatelská agentura Charm Music hudební nadšence zároveň ubezpečila, že ostatní nadcházející koncerty se uskuteční bez jakýchkoliv změn. Týká se to následujících: Massive Attack, Green Day, Billy Idol, Manzarek / Krieger Of The Doors, Beirut, Monster Magnet, The Cult. Nově se můžete těšit i na koncert The Gaslight Anthem, který proběhne 16. srpna v KC Vltavská.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY