Open Air Festival nabízí zvýhodnění vstupné jen do konce května

26.05.2010 07:52 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Charlie Straight
© facebook interpreta
Květen se krátí a s tím i možnost pro fanoušky Open Air Festivalu zakoupit si zlevněné lístky. Při využití akce 1+1 vstupenka zdarma totiž zaplatí zákazníci O2 (a členové věrnostního programu O2 Extra) za návštěvu Panenského Týnce a poslech slavných kapel jen 385 Kč na osobu.

Od 1. června se cena vstupného zvýší a v rámci stejné akce bude lístek k dostání za 440 Kč. Z nově oznámených vystupujících stojí za zmínku britpopoví Charlie Straight, jež festival zahájí, či po nich vystoupí ostřílené punkerské stálice ze Slaného - Totální nasazení. Headlinery jsou ostrovní Kasabian, z dalších zahraničních hvězd zahrají například Röyksopp a Faithless. Úplný seznam najdete na webu openairfestival.cz.

Pořadatelé Open Air Festivalu, který se koná od 12. do 14. srpna, připravili i slevy pro majitele studentských karet ISIC, ALIVE a ITIC, kteří tak ušetří 150 Kč z aktuální ceny vstupenky. Pro zájemce o VIP lístky (a členy O2 Extra) se také vztahuje možnost zakoupení 1+1 vstupenky v předprodeji zdarma - za dva VIP lístky návštěvníci zaplatí 1666 Kč, v přepočtu 833 Kč na jeden lupen. Kompletní informace o slevách si můžete přečíst tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY