Run DMC jsou zpět s davem hostů

11.04.2001 02:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Run DMC - Crown Royal
© facebook interpreta
Velmi dlouho trvala trojici Run DMC příprava nového alba, které se právě vydalo na trh pod titulem "Crown Royal". Jejich poslední řadová deska "Down With The King" vyšla už v roce 1993 a od té doby se připomněli snad jen zásluhou Jasona Nevinse, který z remixů jejich skladeb "It's Like That" a "It's Tricky" udělal celosvětové hity.

Nyní je tedy na světě nové album, jehož příprava a nahrávání trvaly více než tři roky. Základní trojice Joseph Simmons (Run), Darryl McDaniels (DMC) a Jason Mizell (Jam Master Jay) si do studia pozvala spoustu hostů velkých jmen. V prvním singlu "Rock Show" můžeme zaslechnout frontmana Third Eye Blind Stephana Jenkinse, v "Take The Money And Run" se přidal Everlast, Kid Rock přispěl ve skladbě "The School Of Old" a mezi dalšími hosty jsou i Fred Durst z Limp Bizkit, Sugar Ray či rappeři Method Man, Nas nebo Jermaine Dupri.

Pravděpodobně tlak firmy kapelu přinutil dát na desku i novou verzi hitu "Walk This Way", která z nich díky Aerosmith udělala hvězdu i pro jiné než hip-hopové publikum. Písnička v bookletu nikde nefiguruje, je na cédéčku jen jako bonus.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY