Do line-upu Open Air Festivalu přibyli Navigators nebo The Tap Tap

19.05.2010 16:16 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Navigators
© facebook interpreta
Do Open Air Festivalu zbývají ještě skoro tři měsíce, ale pořadatelé stále potvrzují nové interprety. Do programu nyní přibyl trojlístek kapel Navigators, Ready Kirken a The Tap Tap, který do Panenského Týnce přiveze porci nových a neoposlouchaných songů.

Tuzemští Navigators potěší posluchače písněmi z novinkového alba "My Place", známého hlavně díky hitům "Rely On" a "Do Something". Pár ochutnávek z novinky předvedou i Ready Kirken, kteří se poctivě připravují už několik let. Rytmický soubor studentů Jedličkova ústavu The Tap Tap sice žádné CD nechystá, ale jejich vystoupení nechybí originalita a náboj. Promotér festivalu Michal Lukeš k jejich setu řekl: "Jsme rádi, že na Open Air Festivalu můžeme dokázat, že handicap nic neznamená. Vždyť v The Tap Tap spolu hrají jak profíci, kteří měli to štěstí a narodili se zcela zdraví, tak i handicapovaní muzikanti. Přitom jim to společně ladí parádně."

Připomeňme, že Open Air Festival proběhne od 12. do 14. srpna a jeho hlavní hvězdou je britská formace Kasabian. Kromě zmíněných interpretů vystoupí také třeba Röyksopp nebo Faithless (kompletní seznam najdete zde). Cena vstupenek do konce května zůstává na 770 Kč a stále platí výhodná akce od O2 Extra, kdy lístek vyjde na 385 Kč včetně poplatků.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY