Nejvíce sexy ženou na světě je Katy Perry

11.05.2010 09:12 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Katy Perry
© Mike Ruiz
I když bude mít Katy Perry pořádné důvody k oslavě až po vydání chystané druhé desky, už teď si může být jistá minimálně lichotivým prvenstvím. V každoročním pořadníku časopisu Maxim, který porovnává krásné a slavné ženy, si totiž vydobyla slušivé první místo.

Pětadvacetileté zpěvačka tak porazila jednu z modelek luxusního prádla Victoria's Secret Brooklyn Decker a herečku Zoe Saldanu, kterou si čtenáři budou jistě pamatovat z kasovního trháku "Avatar". Americký magazín prvenství Katy Perry okomentoval takto: "Dokáže být tou nejlepší přítelkyní, kterou můžete milovat po celý svůj život. Je to také roztomilá kráska, která vás naučí jezdit na skateboardu a pískat na prsty. A navíc vypadá v plavkách naprosto neuvěřitelně."

Do nejlepší desítky se ze zpěvaček dostala ještě barbadoská kráska Rihanna. Z hereček uspěla například Megan Fox a Italka Elisabetta Canalis. Koho byste ale v žebříčku jen stěží našli, je americká zpěvačka Beyoncé a jedna z nejvlivnějších osobností současné pop music Lady GaGa.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY