Lady GaGa vystoupí v listopadu v Praze

03.05.2010 11:25 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Stefani Joanne Angelina Gabriella Germanotta aka Lady GaGa načíná 7. května první část evropských zastávek své "The Monster Ball Tour", kdy se představí ve Stockholmu. Po osmnácti koncertech v Evropě se ale koncem června opět vrací za oceán, aby odehrála další koncerty v Americe a Kanadě, kde byly všechny její dosavadní koncerty beznadějně vyprodané.

Vzhledem k tomu, že Lady GaGa je aktuálně asi nejžádanější umělkyní vůbec, vyslechla přání fanoušků a rozhodla se na podzim tohoto roku opět vrátit do Evropy. Její podzimní turné bude odstartováno 13. října v Helsinkách. Jen před pár minutami do seznamu Events na jejím oficiálním webu přibyl další, pro české fanoušky zásadní údaj - Prague. Konečně je tedy oficiální to, o čem se již týdny spekulovalo. Lady GaGa opravdu letos vystoupí v Praze, její koncert je ohlášen na náš státní svátek, tedy na 17. listopadu.

Pražský koncert se uskuteční dle očekávání v O2 Areně. Bližší informace o zahájení předprodeje a cenách vstupenek budou zveřejněny v nejbližších dnech. Dodejme jen, že Lady GaGa kromě Prahy na podzim nevynechá ani sousední státy. Zahraje například ve Vídni nebo u našich slovenských sousedů v Bratislavě.

Update: Koncert potvrdila agentura Live Nation. Vstupenky budou v prodeji od 10. května v cenových relacích 1390 - 2590 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY