Hlavním tahákem letošního Rock For People jsou Muse

02.05.2010 18:49 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Muse
© facebook interpreta
Organizátoři našeho nejúspěšnějšího festivalu Rock For People zavřeli všem pochybovačům ústa. Po tiskové konferenci z 27. dubna, kde pořadatelé ještě se stoprocentní jistotou nemohli ohlásit headlinera, se z tábora fanoušků festivalu ozývaly nespokojené hlasy. Ty ale utnula nedělní zpráva, která ohlašuje hlavní hvězdu - Muse.

Údajně největší kapelu současnosti, která posbírala během své kariéry za svá díla nespočet cen a obdržela stovky pochvalných kritik, ještě nikdy v České republice nekoncertovala. Početný tábor fanoušků skupiny se tuto skutečnost snažil několikrát zvrátit a obracel se na pořadatele, aby slavné anglické trio do naší vlasti pozvali. Povedlo se až letos, kdy kapela přijede na festival Rock For People v rámci turné k desce "The Resistance". Kromě zahraničních koncertů si formaci čeští fandové mohli naživo vychutnat maximálně tak na DVD "HAARP", které v recenzi na našem serveru dostalo absolutní hodnocení.

Muse, bezesporu největší festivalový tahák, doplní na Rock For People například The Prodigy, Editors, The Subways a desítky dalších tuzemských a zahraničních interpretů. Festival se koná od 3. do 6. července v Hradci Králové. Vstupenky jsou v předprodeji v sítích Ticketstream, Ticketportal a v síti Ticketsforpeople.cz, kde jsou osvobozeny od poplatků. Do konce května je pořídíte za 1500 Kč. Od začátku června do konání festivalu budou vstupenky k dostání za 1570 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY