Geri Halliwell a Robbie Williams spolu spí

06.04.2001 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Geri Halliwell
© Music365
Tak už je to konečně venku. Už několik měsíců se britské bulvární deníky a časopisy zaobírají vztahem Robbieho Williamse a Geri Halliwell. Inu není se co divit, když dvě z nejpopulárnějších osobností v Británii spolu jezdí na dovolené a stále hovoří jen o tom, že jsou pouze přátelé, nenechá to novináře v klidu. Takhle trocha sexu kdyby byla.

A ono jo! Robbie totiž nedávno v rozhovoru pro Radio 1 (samozřejmě to britské) řekl, že jsou s Geri sice jen přátelé, ale občas se spolu vyspí. Jejich bližšímu vztahu by sice nasvědčovala i skutečnost, že si zpěvačka v nedávné době pořídila dům v těsné blízkosti domu Robbieho, ale asi to je jinak.
Brit Awards 2000 - Robbie Williams
© facebook interpreta
On totiž Robbie v pondělí 9. dubna vydává svůj nový singl "Let Love Be Your Energy", a tak je potřeba mu trošku pomoci nějakým tím skandálkem. A Geri moc dobře ví, že cokoli se vztahy či ještě lépe se sexem na medializaci působí jako zapálená sirka pod zmuchlaným papírem, takže mu něco podobného asi i dovolila, i kdyby jejich postelové hrátky vůbec nebyly pravdivé.

Mimochodem Robbie na jednom francouském koncertě také prohlásil, že je homosexuál, takže mu věřit je docela problematické.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY