The Prostitutes točí klip a chystají se na miniturné

12.04.2010 08:12 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

The Prostitutes
© facebook interpreta
Po dlouhé zimě se pražská kapela The Prostitutes vrací na koncertní pódia, muzikanti připravují na polovinu dubna tři koncerty. Vystoupí v Brně, Praze a v Plzni, přičemž na pražské show (21. dubna) zahrají i hostující Stargazer a Schnitzel.

Jakmile se prostitutky vydají na cesty, připomenou své poslední album "Hometown Zombies" novým videoklipem. Muzikanti se nyní rozhodli dát tvář skladbě "Everybody Knows". Natáčení nového snímku probíhá právě v těchto dnech a The Prostitutes zatím neprozradili, kdy se video dostane k fanouškům. Dodejme, že vedle toho se pustili do příprav nového materiálu.

Kapela v čele se zpěvákem Adrianem T. Bellem má za sebou perný rok, který odstartovali vydáním úspěšné desky. Během loňského léta vystoupili na velkých festivalech, jako třeba na Rock For People nebo na Wave Gothic Treffen v Lipsku. Na podzim pokračovali v klubových štacích v rámci turné "Hunting For Zombies" a v pražském klubu Meet Factory oslavili výročí pádu Berlínské zdi. Koncem roku pak přijali nového baskytaristu Adama Vopičku, jenž nahradil Šmityho.

Jarní koncerty The Prostitutes mají následující místa a data konání:

13.4. - Brno, Metro Music Bar
21.4. - Praha, Palác Akropolis
29.4. - Plzeň, Anděl Music Bar


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY