Indy chystá na jaro sólovku. Bez Wiche

10.03.2010 11:39 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

Indy
© indyawich.cz
Nerozlučné dvojce Indy & Wich nejspíše nadobro odzvonilo. Oficiálně si od sebe tato dvě výrazná hiphopová tělesa dávají jen pauzu, jenže těžko si lze v budoucnu představit jakékoliv pokračování spolupráce. Wich se loni blýskl projektem s americkým rapperem Hi-Defem a při vší úctě k Andrému je Máňa o nějaký ten level jinde.

Indy však slibuje s připravovanou sólovou deskou zbrzdění svého pádu a boj o holé přežití mezi elitou CZ/SK hiphopové scény rozhodně nevzdává. Zatím bezejmenná deska by měla vyjít v květnu a Indy slibuje, že se na ní objeví "věci, které nosil v hlavě už pěkně dlouho".

Jak bude nový Indy znít, můžete vyzkoušet již nyní. Na únorovém albu "Mount Emerest" od producentské megastar eMeReSe vyšel Andrého track "Hicmaker", kde Indy rapuje o tom, že je za okny břízám hic. Pokud očekáváte od Indyho přece jen víc, vyčkejte na květen, kdy se přednes kyperské češtiny objeví opět v celé své kráse na stříbrném podnose. Indy navíc bude mít jedinečnou šanci definitivně vystoupit ze stínu legendárních PSH, neb Peneři v minulém týdnu oznámili ukončení své hudební kariéry.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY