Praha zve na festival Lunchmeat

08.03.2010 10:04 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Lunchmeat festival flyer
© facebook interpreta
Fanoušci audiovizuálního umění si v březnu přijdou na své. Praha má totiž další festival nazvaný Lunchmeat, který se bude konat od 9. do 13. března v prostorách MeetFactory a NoD. Chystaná hudební událost chce zmapovat nové směry v oblasti elektronické hudby a vizuálního umění.

Jako hlavní hvězdy vystoupí americký producent Nosaj Thing a francouzský vizualista Romain Tardym alias Aalto. Druhý ze zmiňovaných pánů je také členem AntiVJ týmu a přijel do Prahy už dva týdny před konáním festivalu, aby dal dohromady světelný stage-design a vizualizace, speciálně vytvořené pro show na chystaném festivalu. Z dalších vystupujících interpretů jmenujme například producentku Ikoniku, vizualistu Ilana Katina, jenž přiveze projekt Torrent de Bites. Kompletní program najdete na stránkách lunchmeat.cz/festival.

Všichni význační umělci budou vést i přednášky, během kterých představí vlastní přístup k umění po teoretické stránce. Někteří z nich rovněž povedou workshopy pro zájemce z řad diváků a v neposlední řadě přinese festival množství filmových projekcí korespondujících s tématikou moderní elektronické hudby.

Vstupenky se na 10. a 11. března budou prodávat jen na místě za 90 Kč. Na pátek a sobotu (12. a 13. března) jsou lístky dostupné i v předprodeji. První stovka vstupenek bude stát 390 Kč a zbylé lístky budou o stokorunu dražší. Zájemci se také mohou na stránkách festivalu registrovat, čímž dostanou na místě slevy - za oba dny zaplatí 450 Kč, případně 290 Kč za páteční vstup a 350 Kč v sobotu. Bez registrace se dvoudenní vstupné prodraží o 100 Kč a denní lístky o 40 Kč. Kompletní informace o předprodeji a registraci najdete zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY