The White Stripes chystají svůj první oficiální živák

24.01.2010 09:27 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

White Stripes - Under Great White Northern Lights (deluxe)
© facebook interpreta
Ještě než The White Stripes vydají dlouho očekávanou nahrávku, vyšlou za výlohy svůj vůbec první oficiální koncertní set. Již 15. března se fanoušci mohou těšit na novou nahrávku, jejiž součástí bude i DVD s filmem "Under Great White Northern Lights".

Zmiňované CD bude obsahovat šestnáct skladeb a bude dostupné na CD a také na vinylu. Bonusový koncertní snímek "Under Great White Northern Lights" si svou premiéru odbyl loni 19. září na filmovém festivalu v Torontu. Fanoušci The White Stripes si budou moct pořídit i luxusní edici, která bude obsahovat také DVD k desátému výročí kapely se záznamem "Under Nova Scotian Lights", sedmipalcový vinyl a kromě jiného také knihu s fotografiemi.

Tracklist šestnáctiskladbového disku přinese tyto kousky: Let's Shake Hands, Black Math, Little Ghost, Blue Orchid, The Union Forever, Ball And Biscuit, Icky Thump, I'm Slowly Turning Into You, Jolene, 300 MPH Torrential Outpour Blues, We Are Going to Be Friends, I Just Don't Know What To Do With Myself, Prickly Thorn But Sweetly Worn, Fell In Love With A Girl, When I Hear My Name, Seven Nation Army.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY