Trent Reznor slíbil další studiový materiál

29.12.2009 08:09 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Trent Reznor
© nin.com
Fanoušci Trenta Reznora, frontmana Nine Inch Nails, dostali pod stromeček vánoční slib. Na webu své kapely Reznor uvedl, že v nadcházejícím roce chce vydat nové písně.

"Už teď mám na rok 2010 naplánovaných pár věcí. Mezi nimi je kromě novinek od Nine Inch Nails také něco, co nemá s Nine Inch Nails nic společného. Jsem ve stavu znovuobjevení a jako bych opět něco nového vynalezl. Tyto pocity neznám, je to něco nejistého a přesně to teď potřebuji," uvedl dále.

Na webu RollingStone.com také stojí, že do onoho dalšího projektu by mohl být zapojený Gary Numan. Ten na spolupráci s frontmanem industriální formace pomýšlí od té doby, kdy s muzikanty vystoupil na jejich posledním koncertu. Své síly mají spojit právě někdy v roce 2010.

Dodejme, že Trent Reznor a spol. přichystali i nový koncertní dokument "Another Version Of The Truth: The Gift". V loňském roce odehrála kapela tři koncerty, které zaznamenala. Veškerý pořízený materiál poté dostali napospas fanoušci, kteří se podíleli na jeho editaci.

Vzniklý produkt je dostupný ve verzi pro YouTube.com, iPod, DVD a brzy i Blu-ray disky. Zdarma ke stážení jej najdete na stránkách thisoneisonus.org.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY