Alicia Keys umístí na novinku dva duety

26.11.2009 16:27 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Alicia Keys - The Element Of Freedom
© facebook interpreta
Hvězda r'n'b Alicia Keys se koncem října rozhodla odsunout vydání chystané desky "The Element Of Freedom" a nyní prozradila nedočkavým fanouškům další detaily. Jak stojí na stránkách Billboard.com, novinka přinese duet s Beyoncé a s nováčkem Drakem.

Zpěvačka využila vzniklé časové rezervy k tomu, aby na své novince ještě trochu zapracovala. Výsledkem jsou podle jejích slov ty nejzajímavější spolupráce za její dosavadní kariéru. Vydavatelství J Records duety potvrdilo a upřesnilo, že Beyoncé si zapěla v songu "Put It In A Love Song" a v "Unthinkable (I'm Ready)" přispěl svou troškou Drake.

Připomeňme, že album "The Element Of Freedom" vychází 14. prosince a že k němu Alicia Keys vydala již dva singly - pilotní "Doesn't Mean Anything" a druhou ochutnávku "Try Sleeping With A Broken Heart".

Tracklist novinky bude vypadat následovně: Element Of Freedom (Intro), Love Is Blind, Doesn't Mean Anything, Try Sleeping With A Broken Heart, Wait Til You See My Smile, That's How Strong My Love Is, Un-thinkable (I'm Ready), Love Is My Diseas, Like The Sea, Put It In A Love Song, This Bed, Distance And Time, How It Feels To Fly, Empire State Of Mind (Part II) Broken Down.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY