Ve vánoční Arše vystoupí Michal Prokop

29.11.2009 12:44 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

Michal Prokop a Framus Five
© Divadlo Archa
I letos se v pražském Divadle Archa uskuteční tradiční Vánoční koncert Michala Prokopa a jeho kapely Framus Five. Vystoupení, které se uskuteční 20. prosince, bude věnováno nadcházejícím sedmdesátým narozeninám Pavla Šruta. K životnímu jubileu jednoho z předních českých básníků bude směřovat i výběr hostů pro nedělní koncert. V Arše se tak představí Luboš Pospíšil & 5P, Jiří "Šlupka" Svěrák, Cymbelín a další.

Michal Prokop se naposledy ocitl v záři reflektorů 17. listopadu, kdy na České televizi moderoval osmihodinový přenos výročních oslav. Pavel Šrut se ale letos také dočkal mediálního zájmu, napočtvrté totiž získal prestižní literární ocenění Magnesia Litera. Šrut je pro Prokopa a Framus Five výjimečný především díky textům, které ve zhudebněné podobě patří k vůbec nejznámějším písním celého souboru. Je totiž autorem kultovních záležitostí "Snad nám naše děti", "Nic ve zlým, nic v dobrým" nebo "Kolej Yesterday".

Živé podoby těchto písní se dočkáte v předvánočním čase v příjemném, kultivovaném prostředí Divadla Archy. Začátek vystoupení je plánován na 20.00 hod. a cena lístku v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal činí 325 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY