J.A.R. oslaví dvacet let Plesem es

11.11.2009 15:57 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

JAR - DVD&CD 1989-2009
© facebook interpreta
Sedmnáctý listopad má v české historii zvláštní postavení. Jednak si v tento den připomínáme výročí sametové revoluce a druhak již hlásí plakáty na dveřích pražské Lucerny jediné jméno - J.A.R.. Proč zrovna 17. listopadu? V tento den kapela spolu totiž poprvé vystupovala, takže je to významný den na poli akademického rapu a české hudby vůbec.

Pánové Holý, Klempíř, Chyška, Bárta a spol. do Lucerny vyráží 17. listopadu také letos, na svůj Ples es, jak svůj výroční koncert i nový singl nazvali. Dorazit by měla i spousta známých osobností jako Aňa Geislerová, Bára Basiková, Petr Janda, Petr Čtvrtníček a mnoho dalších. O zábavu by, jak je v případě této party dobrým zvykem, bylo postaráno i bez těchto hostů, nicméně J.A.R. připravili pro své fanoušky ještě křest výběrovky "DVD & CD 1989 - 2009", která mapuje hudební tvorbu Jednotky akademického rapu na pozadí novinových útržků s významnými českými a světovými událostmi v bookletu. Na CD, které do obchodů vstoupí 23. listopadu, samozřejmě nebude chybět ani zmíněný nový singl "Ples es".

Vstupenky na výroční koncert k dvaceti letům existence J.A.R. můžete zakoupit v předprodejní síti Ticketpro za 360 Kč, show ve Velkém sále Lucerny pak vypukne po půl deváté.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY