Podívejte se "Bad Romance" Lady GaGa

12.11.2009 18:00 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Lady GaGa - Bad Romance
© facebook interpreta
Celosvětový úspěch debutové desky "The Fame" donutil Lady GaGa kout žhavé železo ještě více, tudíž reedice alba nazvaná "The Fame Monster" je naplánovaná na konec listopadu. Od posledního říjnového týdne si rádiový éter podmaňuje nový song "Bad Romance", jehož invaze se rozšíří i na televize, jelikož nový videoklip si už odbyl svou premiéru.

Song napsala Lady GaGa s chlapíkem jménem RedOne, který ji pomohl i s megahity "Just Dance" a "Poker Face". Recenze na píseň se různí, nejvíce na rozpacích je prestižní americký časopis Rolling Stone, kde jsou názoru, že je skladba úplně stejná jako všechno předešlé, co zpěvačka natočila, a nijak se neodkloňuje od rukopisu jejich písní, hlavně upozornil na velkou podobnost s hitem "Poker Face". Zalíbení naopak našli v "Bad Romance" na serveru about.com, kde vychválili především zpěvaččiny hlasové přednosti.

Taneční videoklip natáčel režisér Francis Lawrence a klip k písni, která v současné chvíli drží první místo v Kanadě, je plný zajímavých módních kreací, na jaké jsme u americké pěnice zvyklí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY