Členové The Strokes se hádají kvůli novým skladbám

27.10.2009 13:18 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Julian Casablancas
© addictivethoughts.com
Julian Casablancas má po přípravách sólové desky "Phrazes For The Young" a před časem se pustil do práce na další nahrávce své skupiny The Strokes. Nyní prozradil, že se muzikanti mezi sebou nemohou shodnout, jestli je nový materiál už hotový, nebo ne.

"Někteří z kapely mají za to, že jsou nové skladby hotové, a jiní jsou zase proti," řekl zpěvák plátku The Sun. Jak ještě dodal, sám je někde uprostřed. Podle něj tento problém nastal proto, že členové The Strokes již nebydlí poblíž sebe: "Díky této věci jsme zase více spolu. Za normálních okolností jsme každý na jiném místě a kromě zkušebny se jinde pohromadě nepotkáme. Nejsme z těch lidí, kteří by spolu chodili do kina."

Dodejme, že termín vydání zmiňovaného sólového debutu Juliana Casablancase se opět změnil a podle aktuálních zpráv vychází deska 2. listopadu. V polovině prosince vyjde nahrávka navíc ve speciální edici. Ta přinese klasické CD, vinylovou desku a knihu podepsanou zpěvákem. Z dalších bonusů se fanoušci mohou těšit kromě jiného na album plné demonahrávek a DVD se záznamy sólových akustických vystoupení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY