Vyhrajte vstupenky a dárky k PURE XL s Arminem van Buurenem

20.10.2009 17:30 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Armin van Buuren Pure XL flyer
© facebook interpreta
Již tuto sobotu budou mít velký svátek všichni fanoušci taneční a především tranceové muziky. Do Prahy opět přijede nejlepší DJ a producent světa Armin van Buuren.

Armin tentokrát přijede představit aktuální kompilaci "Universal Religion", ale zároveň i několik ochutnávek z nové placky, kterou hodlá vydat na jaře příštího roku. Kromě něj se na akci PURE s podtitulem XL Edition představí i jeho kolega a velký kamarád Blake Jarell, který se po světě proslavil především jako autor výtečného remixu písně "Chasing Cars" pro Snow Patrol. Trojlístek hvězd doplní projekt Rank 1, který se na rozdíl od minulého roku představí tentokrát taktéž v DJském setu.

Poslední lupeny na tuto akci lze koupit v síti Ticketpro za 750 Kč, VIPy vstupenky jsou již beznadějně vyprodány. Dva kousky těchto luxusních lupenů ale máme pro jednoho vylosovaného výherce, který se zapojí do naší soutěže. Stačí nám napsat přesné datum, kdy se Armin van Buuren oženil. Napovíme, že to bylo v minulém měsíci.

Další dva vylosovaní ale nepřijdou také zkrátka. První obdrží dva normální lístky a druhý letošní Arminovu kompilaci "ASOT 09". Soutěž trvá do čtvrtečního poledne, následně budeme výherce telefonicky kontaktovat. Proto nezapomeňte uvést číslo telefonu. Hodně štěstí!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY