Armin van Buuren se tento měsíc vrátí do Prahy

06.10.2009 17:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Armin van Buuren Pure XL flyer
© facebook interpreta
Holandský DJ, remixér a producent Armin van Buuren se po necelém roce vrací do Prahy. Tentokrát v rámci světového turné k čtvrtému dílu kompilace "Universal Religion", která právě vychází.

Armin van Buuren vystoupí na letos posledním speciálním vydání PURE s podtitulem XL Edition, a to v sobotu 24. října v Incheba Areně na pražském Výstavišti. To oproti předcházejícím prostorám, kde probíhaly noci PURE, nabízí až dvojnásobnou kapacitu.

Ani tentokrát nebude Armin jediným hostem večera. Stejně jako v prosinci rozehřeje publikum Američan Blake Jarrell, stájový kolega z labelu Armada, který momentálně sklízí úspěchy se svým posledním albem "Concentrate 2009". Další potěšující zprávou bude jistě vystoupení holandského projektu Rank 1, který zabodoval s živým vystoupením na loňské Transmission a tentokrát vystoupí v exkluzivním DJském setu. O závěr večera se postará domácí DJ a producent Michal Poliak..

Vizuální stránka noci bude tradičně v režii holandských Vision Impossible a chybět nebudou ani krásné tanečnice a výjimečné efekty Pořádající agentura United Music bude i tentokrát klást maximální důraz na komfort všech návštěvníků a zaměří se zejména na udržení optimální teploty v hale a dostatečné množství toalet a šaten, které budou vybudovány ve vytápěných stanech před halou.

Předprodej probíhá v síti Ticketpro. Prvních tisíc vstupenek bylo v prodeji za speciální cenu 650 Kč, leč ty jsou již dávno vyprodané. Aktuálně je v prodeji druhá a zároveň poslední řada lístků, které stojí 750 Kč. V prodeji jsou tradičně i VIP vstupenky za 1 500 Kč. Jejich majitelé budou mít přístup na celý balkon s výhledem na hlavní scénu, oddělené toalety, šatnu zdarma a další výhody.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY