Tiësto roztančí v září pražskou O2 Arenu

28.08.2009 14:46 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Tiësto O2 flyer
© facebook interpreta
Holandský tranceový mág Tiësto se opět vrací do České republiky. Na jeho vystoupení se můžeme těšit již 18. září.

Tijs Verwest aka Tiësto dokázal české publikum okouzlit naposledy minulé léto na festivalu Mácháč, který dokonce zcela vyprodal. Tentokrát přijede se svým exkluzivním vystoupením do nejmodernější haly v České republice - O2 Areny. Kromě toho, že letošní rok zasvětil Tiësto práci na novém albu, se postaral opět o několik výtečných remixů a hlavně sklidil i mnoho prestižních ocenění. Na konci března se mu podařilo zvítězit hned v několika kategoriích International Dance Music Awards na slavné Winter Music Conference, která byla pořádána v americkém Miami.

Aktuálně má na svém kontě výtečné remixy pro aktuální singl Nelly Furtado "Manos Al Aire" nebo singlovou novinku Bloc Party s názvem "One More Chance". Novou placku zároveň ohlašuje písní "I Will Be Here", která se stává velkým klubovým hitem. Tiëstovo vystoupení v O2 Areně doplní neoblíbenější skandinávský DJ Marcus Schossow a australská kapela Sneaky Sound System.

Lupeny na tuto jedinečnou show jsou v prodeji sítě Sazka Ticket za 1190 Kč, veškeré informace i žhavé novinky k akci přináší i oficiální web.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY