Kelly Clarkson má problémy s vydavatelstvím

13.08.2009 12:08 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Kelly Clarkson
© myspace.com/kellyclarkson
Kelly Clarkson si svou prostořekostí zadělala zřejmě na pořádný malér. Její vydavatelství RCA Records, které vede magnát Clive Davis, s ní chce rozvázat smlouvu.

Důvodem k ukončení kontraktu jsou slova, která padala kolem volby třetího singlu z desky "All I Ever Wanted". Zpěvačka i poté, co se nahrávací společnost rozhodla vydat píseň "Already Gone", několikrát v rozhovorech zdůraznila, že si přála jako singl skladbu "Cry". Kelly Clarkson k celé kauze řekla: "Rozhodli se bez mého souhlasu. To mě hrozně štve, je to jedna z věcí, o které nemohu rozhodovat. Já natočím album a od té doby si nahrávací společnost začne dělat co chce. Je to dost blbá situace, ale člověk se pořád učí." Clarkson nechtěla píseň "Already Gone" vydat také z toho důvodu, že ji hudební kritici označovali jako dvojče "Halo" od Beyoncé. Proti tomuto tvrzení se ale ohradil autor obou písní Ryan Tedder a výroky označil za absurdní.

Dodejme, že podobná hrozba nad zpěvačkou visela už v roce 2007 po vydání desky "My December", kterou pro změnu Clive Davis označil za propadák.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY