Frequency nabídne dva festivaly v jednom

10.07.2009 15:23 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Frequency 2009 flyer
© facebook interpreta
Festival Frequency, který je považován za jeden z nejlepších v Evropě, se nezadržitelně blíží, a pořadatelé tak pomalinku vytahují jeden trumf za druhým. Nejčerstvější informace potvrzují, že si na své přijdou nejen fanoušci rockové hudby, ale i taneční nadšenci.

Frequency totiž letos nabídne celkem sedm pódií a bude rozdělen na tzv. Day Park a Night Park. Během dne budou pódiím kralovat interpreti zastupující rockovou scénu, přičemž největšími tahouny letošního ročníku jsou například Radiohead, Bloc Party, Grace Jones nebo Mando Diao, a noc bude patřit naopak DJům a tanečním projektům. Návštěvníci se tak mezi 20. a 22. srpnem dočkají například Carla Coxe, Boys Noize, Booka Shade, Erica Prydze nebo vystoupení kapely The Prodigy. Denní a noční zóny se odehrají navíc i v oddělených areálech, aby bylo zaručeno, že se navzájem nebudou rušit. Celkem návštěvníky během tří dnů festivalu čeká více než stovka vystupujících kapel, projektů a DJů, přičemž kompletní seznam interpretů lze již nyní najít zde.

Festival se letos neodehraje tradičně v Salzburgu, ale přiblíží se ještě více českých hranicím. Letošní ročník bude hostit město St. Pölten, které leží v Dolním Rakousku, zhruba sto kilometrů od jihočeských hranic. Lupeny na tento hvězdami nadupaný festival lze sehnat například v sítích Ticketportal nebo Eventim, přičemž třídenní vstupenka vás vyjde na 114 euro a zahrnuje kromě vstupu do areálu i parkoviště a stanové městečko.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY