O2 Sázavafest zveřejnil line-up

01.07.2009 09:28 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Moby
© moby.com
O2 Sázavafest, který se tradičně koná na přelomu července a srpna, zveřejnil kompletní seznam účinkujících. Kácovský festival letos potrvá čtyři dny, pro návštěvníky je připraven bohatý hudební program na pěti scénách, v čele s Mobym nebo Die Happy. Kompletní rozpis naleznete zde.

Brány festivalového areálu se otevřou ve čtvrtek a hlavní slovo budou mít američtí New York Skajazz Ansemble. Na dvou scénách ale vystoupí také Prague Ska Conspiracy, Psí vojáci, Midi Lidi nebo Skyline. V Big Music stanu pak poběží až do rána taneční party jako předzvěst blížícího se vystoupení Mobyho. Americký DJ a všestranný muzikant to rozjede v pátek večer na O2 Main Stage. Během jeho devadesátiminutového setu zazní také pecky z jeho nového alba "Wait For Me". Nabitý je také sobotní program, jemuž vévodí koncert německých Die Happy s Martou Jandovou, před nimi to rozjedou třeba Kurtizány z 25. Avenue, Sto zvířat, Ewa Farna, Chinaski nebo unplugged Ready Kirken na scéně Balbínka. A po německé náloži pak na návštěvníky ještě čekají třeba Jimmy Sommerville, Ohm Square nebo Ivan Hlas Trio.

Vstupenky na festival v předprodeji v síti Ticketpro i na místě stojí 1 200 Kč, držitelé karet ISIC, ITIC, ALIVE mají nárok na slevu 150 Kč. Jednodenní vstupenky nejsou v prodeji. K ceně je ještě nutno připočítat 200 Kč za kempování ve stanovém městečku, pro oddych od hudby poslouží relaxační část s jezírkem nebo horolezeckou stěnou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY