DJ Tiësto představí ve Vídni nové skladby

09.06.2009 10:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

DJ Tiësto
© wordpress.com
Holandsky mág DJ Tiësto, který v posledních týdnech zazářil například remixy pro The Killers nebo Calvina Harrise, se opět nachází na světovém turné. A během něho se o víkendu zastaví na jedno výjimečné vystoupení i do Rakouska.

Celá akce se uskuteční v sobotu 13. června v klubu Pyramide Vösendorf, který leží jen pár kilometrů severně od Vídně. Jako pokaždé, když Tijs Verwest aka Tiësto zahraje v rakouské metropoli, nedorazí jen on sám, ale přiveze s sebou i většinu svých dvorních zpěváků, kteří vokálně doprovází jeho známé hity. Oproti jiným vystoupením bude ale vídeňský koncert nevšední tím, že Tiësto právě u našich rakouských sousedů představí většinu písní z nové desky, kterou vydá koncem léta. Inspiraci k novým skladbám hledal v Los Angeles, kde minulý podzim strávil šest týdnů. Jak sám nedávno dodal, je přesvědčen, že právě díky pobytu v Americe složil svoje nejlepší písně.

Lupeny na tuto jedinečnou akci, které jsou v prodeji ve čtyřech různých kategoriích, lze koupit například v síti Ö-Ticket. Bližší informace o celé show přináší i oficiální web.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY