Faith No More odtajnili tracklist výběrovky

12.05.2009 14:50 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Faith No More - The Very Best Definitive Ultimate Greatest Hits Collection
© facebook interpreta
Jak jsme již dříve informovali, americká formace Faith No More kromě comebacku na letošní rok připravila i dvojalbum svých největších hitů. Do světa teď pronikly další informace.

Výběrovka, která ponese název "The Very Best Definitive Ultimate Greatest Hits Collection", bude kromě nejúspěšnějších písní kapely na disku prvním, obsahovat i řadu rarit na druhé placce. Dvě z písní navíc budou exkluzivně vydány jen na iTunes. Dodejme ještě, že se Faith No More představí letos i na několika hudebních festivalech, z nichž nejblíže k nám budou Southside nebo Hurricane.

První disk bude obsahovat písně: The Real Thing, From Out Of Nowhere, Epic, We Care A Lot, R'n'R, Kindergarten, Caffeine, Land Of Sunshine, Be Aggressive, Midlife Crisis, A Small Victory, Everything's Ruined, Evidence, Digging The Grave, Ricochet, Ashes To Ashes, Stripsearch, Easy.

Druhý disk přinese tyto skladby: Absolute Zero, The Big Kahuna, Light Up And Let Go, I Won't Forget You, The World Is Yours, Hippie Jam Song, Sweet Emotion, New Improved Song, Das Schutzenfest, This Guy's In Love With You.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY