Paul Potts natočil album plné vášně

25.04.2009 11:47 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Paul Potts
© shaunoakes.com
Britský tenor Paul Potts, který se proslavil díky soutěži Britain’s Got Talent, vydá 4. května své druhé album. Novinka "Passione" vznikala v Praze, kde Paul Potts nahrával s Českým národním symfonickým orchestrem pod vedením Jana Chalupeckého.

Sám umělec ke své chystané desce řekl: "Jsem neuvěřitelně nadšený a velmi pyšný na své nové album, které je naprosto odlišné od debutu 'One Chance'. Je víc klasické. Pracoval jsem s úžasnými lidmi po celé Evropě, abych vytvořil krásnou desku plnou vášně, kterou cítím pro svou hudbu. Miluji to, co dělám, a cítím se tak neuvěřitelně šťastný, že jsem byl schopen pokračovat a vydat druhé album, na kterém mohu sdílet skvostné árie plné inspirace, energie a síly."

Dodejme ještě, že debut Paula Pottse "One Chance" vyšel v roce 2007 a obsadil první místo v prodejních hitparádách třinácti zemí světa, když se ho dohromady prodalo téměř čtyři miliony kopií. Nedávno Paul Potts převzal v Berlíně i prestižní cenu Echo Awards pro nejlepšího mezinárodního umělce.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY