Tereza Kerndlová chystá válečný videoklip

27.03.2009 12:30 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tereza Kerndlová
© facebook interpreta
Zpěvačka Tereza Kerndlová vzala jarní očistu doslova. Nyní připravuje zbrusu nový singl "Holka jako já" a k písni chystá i poutavý videoklip. Na ten si ale budeme muset počkat do první poloviny dubna.

Loňská reprezentantka České republiky v evropské soutěži Eurovize skočila z "Retra" rovnýma nohama do druhé světové války. Právě sem - a konkrétně na leteckou základnu v Británii - zasadila příběh svého nového klipu. Společně s týmem o sestavě Fero Deak, Majo Martaus, Viktor Kučera z firmy Imagine Vision slibuje dynamický filmový minisnímek s nemalým rozpočtem. Zpěvačka se rozhodla v choreografii použít i staronový druh tance s názvem lindy hop, jež byl populární ve čtyřicátých letech hlavně v Americe, kde také vznikl.

Během čtyřdenního natáčení, které probíhalo i na vojenské letecké základně ve Kbelích v Praze, pracovala Tereza Kerndlová a početný tým na poutavém příběhu. Ten pojednává o mladé ženě z tehdejšího Československa, která chce pomoci při boji proti nacismu. A tak odjíždí do exilu a přihlásí se jako brigadýrka u anglického letectva. A do cesty se jí postaví i láska.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY