Hip Hop Jam odkrývá line-up

17.03.2009 15:57 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Hip Hop Jam 2009 Logo
© facebook interpreta
Letní Hip Hop Jam 2009, urban culture open air festival, který se uskuteční o víkendu 10. - 11. července v přírodním areálu Svojšice u Pardubic, začíná poodkrývat svůj line-up. Trumfy v podobě zahraničních interpretů si pořadatelé zatím schovávají, jména domácích skupin jsou však již známá.

Můžete se těšit na českou a slovenskou hiphopovou špičku. Prahu bude reprezentovat speciální Bigg Boss show Orikoule (Orion a James Cole) a Vladimira 518 a Hugo Toxxxe s Mikem Trafikem za zády, dále Indy & Wich s LA4, Ektor & Enemy a ISCream Boyz. Z ostatních regionů přijedou PIO Squad, Jay Diesel, David Steel a Disgrafix. Ze Slovenska dorazí posledný doberman Čistychov, funkčný veterán Vec, tatranský čert Zverina a nesmí chybět Kontrafakt, Moja Reč a H16. Mladou krev představuje Turbo Boost a Dramatikz.

Dramaturgie slibuje hostovačky na pódiu, takže se fanoušci konečně dočkají například kompletní "Z tvojí 1/4" v podání Indy & Wich + Vec, LA4 a Rytmus. Domácí jména budou brzy doplněna headlinery z USA a Evropy, jmény party DJů a finalistů soutěže Tic Tac Hip Hop Talents. Do konce dubna platí cena 440 Kč za lístek, který si můžete koupit v několika sítích a obchodech.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY