WWW vyjdou jako CD příloha v Revolver Revue

18.02.2009 10:40 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

WWW - Tanec Sekyr
© Bigg Boss
Již 23. února vychází nové číslo samizdatového Revolver Revue. Jako příloha se v něm objeví exkluzivní kompilace skladeb WWW (Bandzone.cz), která bude obsahovat písně z připravovaného alba "Tanec Sekyr", z debutového "Neurobeatu" a další dosud nevydané skladby, včetně dvou největších hitů skupiny - "Karamel" a "Prahem".

WWW se před "Tancem Sekyr" vrací zpět k úspěšnému modelu, kdy o sobě dávají před vydáním řadového alba vědět pomocí kompilací. Před "Neurobeatem" se totiž jejich skladby objevily na kompilacích "Real Acid Juice", "East Side Unia" či "Hip Hop Hurrrá". Teprve po nich, na konci roku 2006 vyšla regulérní deska.

Cena za minimalistickou, avšak precizní hudbu, Typltovy básně a Sifonův originální přednes by měla být standardních 178 Kč. Revolver Revue lze sehnat přímo v sídle redakce v Jindřišské ulici, poslat poštou na dobírku nebo zakoupit ve většině knihkupectvích. Kompilace obsahujte tyto písně: Karamel, Drát, Trochu Bílé Pěny, Lexikon, Ve Stínu Lamp, Prahem, Pramen Ústní Vody, Tikající muž, Tanec Sekyr.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY