Wolfmother se vrací jako White Feather

12.02.2009 13:29 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Wolfmother
© globalwebcasters.com
Ačkoli australská rocková formace Wolfmother ohlásila ve druhé polovině minulého roku svůj rozpad, její frontman Andrew Stockdale se hlásí opět o slovo. Během minulého víkendu otestoval přímo na koncertech v Sydney a Brisbane svůj nový projekt White Feather. Další show je v plánu 22. března v Adelaide.

Během dvou koncertů odehráli muzikanti některé hity z dílny Wolfmother (například "Woman", "White Unicorn", "Joker And The Thief" a "Dimension") a pár nových kousků. Ty pochází z chystaného řadového alba, na kterém mají White Feather brzy začít pracovat. Zamluvili si totiž nahrávací studia Brisbane's Valley Studios.

Formace svým názvem lehce odkazuje na australskou kapelu Blackfeather, která na scéně působila v sedmdesátých letech. Jak uvedl portál music-news.com, White Feather tvoří čtyři muzikanti. Vedle zpěváka Andrewa Stockdalea je součástí sestavy kytarista Aidan Nemeth, baskytarista a klávesák Ian Peres a bubeník Dave Atkins. Oproti původnímu line-upu Wolfmother tak chybí klávesák a baskytarista Chriss Ross a bubeník Myles Heskett. Oba pánové formaci opustili v minulém roce kvůli neshodám v hudební orientaci kapely.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY