Lunetic opět ždímají fanynky

06.12.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Lunetic - Časoprostor ltd.
© facebook interpreta
Tak už je to tady... Limitované edice českých desek se v poslední době staly velkou módou. Většinou to má fungovat tak, že když se vyprodá původní náklad alba, dolisuje se nová část, doplněná o několik nových skladeb a podobně. U nás se ovšem vydávání nových edic desek nějak rozmohlo (vycházejí snad u všeho) a zvláště Lunetic jsou v tom mistři.

Vzpomínám si, jak limitovaná edice jejich minulého alba "Nohama na zemi" vyšla už dva měsíce po vydání origiální nahrávky (stejně jako letos samozřejmě před Vánocemi) a po obchodech se pak válely spousty původních alb s velkými slevami, které ovšem nikdo nechtěl, když neměly ty bonusy... Limitovky jsou samozřejmě v tomto případě vydávány ne proto, že by původní alba už byla vyprodána, ale proto, že fanynky Lunetic si kvůli pár písničkám navíc koupí celou desku znovu. Ale nešť - to je byznys :).

Nová limitovaná edice "Časoprostoru" tak navíc obsahuje píseň "Život je hra", remixy "Vážně nekoukej" a "Ztraceni v čase", na druhém CD pak počítačovou hru. Rychle do obchodu!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY