Téměř všecky pecky Vlasty Redla

30.11.2000 04:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vlasta Redl - Pecky
© facebook interpreta
Je to asi údělem každého muzikanta, který na hudebním poli vydrží určitou dobu, že své nejznámější a nejlepší skladby poskládá na jeden nosič a vydá pod titulem "největší hity" či "best of" nebo...

Stejně tak i Vlasta Redl. Už brzy se na trh dostane výběr toho nejlepšího od něj pravděpodobně s názvem "Pecky téměř všecky" nebo jen "Pecky". Nemapuje pouze jeho sólovou kariéru, ale zachycuje i AG Flek, desku s Hradišťanem či spolupráci s Janouškem a Lenkem. Jako bonus fandové najdou na dvoucédéčku i dvě nové písně - "Omilienci" pochází z muzikálu "Kubo" (v současnosti je hrán na slovenské Nové scéně) a v tomto období určitě příhodnou "Ten vánoční čas". Pokud máte Redla rádi, určitě si album nenechejte ujít. Jako bonus bude v rámci CD-Romu obsahovat i texty a dva videoklipy k písničkám "Dvakrát" a "Bože můj".

Výběr Vlasty Redla obsahuje tyto skladby: "Tak jsem tady", "Rehradice", "Co když", "Letiště", "Příteli", "Smrti", "Zase nic", "Dvakrát", "Večer křupavých srdíček", "Bože můj", "Husličky", "Sbohem galánečko", "Dohrála hudba", "Až na poslední stránku", "Montér blues", "Bečva", "Hrála mi Julii", "Kdyby", "Ten vánoční čas", "Spánembohem zvostávejte", "Doma je doma", "Ještě mi chvilku zpívej", "Opět na výletě", "Omilienci", "Vlaštovka", "Možná už naposled", "Láska je", "Napiš mi brzy", "Na jezeře zlatých ryb", "Jak vlastně vypadáš", "Čarodějova píseň".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY